Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Дніпро-1
10 листопада 2022, 13:55
Статьи

Українські клуби отримали суперників в плей-офф єврокубків

Двоє українських представників продовжать свій шлях у футбольних єврокубках в 2023-му році.

У Лізі Європи Україну представлятиме донецький «Шахтар», який не зміг пробитися до плей-офф Ліги чемпіонів, незважаючи на солідну гру на груповій стадії, але отримав шанс проявити себе у другому за престижністю турнірі Старого світу.

У Лізі конференцій залишається «Дніпро-1», який посів друге місце в групі на попередньому етапі цього турніру і тепер спробує сили в плей-офф змагання.

Обидва клуби вже дізналися своїх опонентів по перших стадіях плей-офф, а бетинг-експерти вже встигли оцінити шанси «гірників» та «дніпрян» на вихід до наступного раунду змагань. Зокрема, свої котирування представила і відома компанія Сапфірбет, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на футбольні єврокубкові турніри. Ті вболівальники, які планують використати свій сапфірбет промокод, аби отримати додаткову винагороду за парі на результат двобою «Шахтаря» з французьким «Ренном», вже помітили, що «гірники» не будуть фаворитами своєї пари. Аналітики оцінили шанси українського клубу на підсумкову перемогу в дуелі у 43% вірогідності. Тоді як супернику «Шахтаря» експерти залишають майже 57% шансів на вихід до наступного кола.

У «Дніпра-1» більш яскраві перспективи у Лізі конференцій у протистоянні з кіпрським АЕКом. На думку експертів український клуб може пробитися до наступного раунду з вірогідністю у 53%, а у його суперника шанси оцінені у 47%.

Цікаво, що обидва суперники українських клубів у наступному раунді європейських кубкових турнірів вже перетиналися з представниками УПЛ цього сезону. Як повідомляє сайт Betonmobile.com.ua, «Ренн» грав у груповому раунді Ліги Європи проти київського «Динамо» і двічі здолав киян з рахунками 1:0 (на виїзді) та 2:1 (вдома). Щодо АЕКу, то цей клуб вже встиг зіграти з українськими командами двічі. У тій же групі, в якій грали «Динамо» та «Ренн», кіпрський колектив посів третю сходинку, набравши в матчах з киянами 4 очки. Але найцікавіше те, що колектив з Ларнаки грав цього сезону і проти самого «Дніпра-1». У кваліфікації до групової стадії Ліги Європи кіпріоти здолали поточного лідера таблиці УПЛ з загальним рахунком 5:1 за підсумками двох ігор. Що не заважає аналітикам бетинг-сфери бачити саме «дніпрян» фаворитами наступної зустрічі з АЕКом.

Зазначимо, що матчі «Шахтаря» проти «Ренна» відбудуться 16-го та 23-го лютого наступного року. У ці ж дати будуть зіграні і поєдинки «Дніпра-1» з АЕКом.

Поділитися