Таврiя

Футбольний клуб з Сімферополя

Офіційний сайт

Михайло Мудрик
13 лютого 2023, 14:50
Статьи

Мудрик очолив рейтинг найдорожчих українських футболістів

Зимовий новачок лондонського клубу «Челсі» Михайло Мудрик став найбільш цінним футболістом, який представляє Україну.

Експерти відомого сервісу Трансфермаркт, який аналізує трансферну вартість професійних гравців у футбол, оновили показники для багатьох виконавців зі світових ліг. І українці також отримали від аналітиків нові «цінники», які для багатьох виявилися приємно високими.

Пропонуємо вам ознайомитися з п’ятьма найдорожчими футболістами з України, які наразі представляють державу у закордонних чемпіонатах.

№1. Михайло Мудрик – орієнтовна вартість 40 мільйонів євро

Ніхто не сумнівався, що саме екс-гравець «Шахтаря», за якого лондонський «Челсі» виклав близько ста мільйонів євро з урахуванням бонусів, очолить оновлений список найдорожчих українців у футболі. Ті фанати, які уважно відслідковують новини спорту (https://betonmobile.com.ua/sport-betting-news/bookmaker-news), добре пам’ятають по те, яку «сагу» влаштували лондонські клуби «Челсі» та «Арсенал», намагаючись заманити до себе талановитого українця. Більш переконливими були представники першого із претендентів, не пожалкувавши дев’ятизначної суми за гравця. Щоправда, як бачимо, аналітики Трансфермаркту оцінюють Мудрика набагато скромніше, ніж власники «Синіх»

№2. Олександр Зінченко – вартість 32 мільйони євро

Літній новачок «Арсеналу» швидко став лідером роздягальні та одним із найважливіших виконавців столичної команди на полі. І зараз Зінченко зі своїми партнерами на всіх парах мчать до довгоочікуваного титулу. У цьому, зокрема, впевнені й експерти відомої бетинг-компанії Бетвіннер (https://betonmobile.com.ua/obzor-bk-betvinner), в широкій лінії якої завжди є вибір об’єктів для парі на англійський футбол. І зараз «Канонірів» вважають головним фаворитом на золото Англійської Прем’єр-ліги, а їх шанси на успіх оцінюють вже у 55% вірогідності. Не дивно, що трансферна вартість українця Зінченка на фоні такого яскравого сезону для його команди залишається стабільно високою.

№3. Віктор Циганков – вартість 22 мільйони євро

Цього талановитого вінгера, як вважають експерти, надто довго «перетримали» в київському «Динамо», але цієї зими Циганков все ж зміг вирватися за кордон, і тепер спробує допомогти іспанському клубу «Жирона» досягти турнірних успіхів. Вболівальники очікують від Віктора солідних виступів, і не в останню чергу причиною таких сподівань є дуже солідна трансферна вартість українця.

№4. Віталій Миколенко – вартість 22 мільйони євро

Незважаючи на кризу «Евертона», якому загрожує виліт із Прем'єр-ліги, Миколенко непогано показує себе від одного туру чемпіонату до іншого. А зараз, з приходом Шона Дайча на тренерський місток, результати «Ірисок» дуже ризикують покращитися, а разом з ними і показники українського флангового захисника, якому, схоже, новий тренер довіряє не менше, ніж його попередник Френк Лемпард.

№5. Руслан Малиновський – вартість 18 мільйонів євро

Ще один гравець, який змінив клубну прописку цієї зими. Малиновський, який раніше належав італійській «Аталанті», став новачком французького «Марселю», і вже одразу почав приносити новому колективу користь. Наприклад – став автором переможного голу в дуелі із зірковим паризьким клубом ПСЖ, в складі якого грають такі майстри, як Лео Мессі, Кіліан Мбаппе та Неймар. То ж все скоро і сам Руслан може очікувати, що його статус зірки світового футболу стане ще більш впевненим, а трансферна цінність збільшиться.

Поділитися